Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Door Sven van Rozendaal, 26 oktober 2016

    Projectbeplanting met kunstplanten

    Kantoor of andere zakelijke gebouwen

    Met name in de entree mag er dan een grote boom of plant geplaatst worden. Wanneer u hiervoor echte planten koopt dan is het vaak lastig om deze grote bomen de kwaliteit te bieden die ze nodig hebben. Bij kunstbomen is dit gemakkelijker. Deze kunnen geplaatst worden in een mooie pot en met minimaal onderhoud staat de kunstboom dan jarenlang in volle glorie in de entree van het kantoor. De rest van de beplanting kan dan in dezelfde stijl gezocht worden. Op die manier wordt er uniformiteit gecreëerd in het kantoor!

    Beplanting van andere ruimtes

    In binnenzwembaden, restaurants, bars en salons is het heel moeilijk om de juiste condities te hanteren voor echte planten. Daarom wordt er in deze ruimtes vaak gekozen voor kunstplanten. Easyplants Kunstplanten kan u helpen om de juiste kunstplanten te selecteren voor deze ruimtes. Zo kunnen we de juiste planten en bomen selecteren voor het zwembad waar u verantwoordelijk voor bent en kunnen we de sfeer creëren die u voor ogen heeft! In overleg zullen we kunstplanten selecteren en een inrichting maken die past bij uw wensen. Zo kunnen we kiezen voor een tropische invulling of juist kunstplanten die meer de sferen van een Aziatische omgeving met zich meebrengen.

    Advies bij de aankoop van kunstplanten

    Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot de projectbeplanting? Neem gerust contact op. We helpen u graag verder om de juiste kunstplanten en kunstbomen te bieden voor uw ruimte. Ook wanneer u als particulier een huis in wilt richten met kunstplanten kunt u gerust contact met ons opnemen!

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden