Gratis verzending boven €25 NL&BE
Voor 16:00 besteld? Vandaag verstuurd
Gratis afhalen in showroom
WebwinkelkeurShowroom
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Door Easyplants, 14 juni 2018

    Zomerse sfeer creëren met kunstplanten

    Bij het creëren van een zomerse sfeer kunnen planten niet ontbreken. Of het nu gaat om het aankleden van een strandtent, etalage of gewoon in uw huiskamer, voor elk budget zijn er kunstplanten en kunstbomen beschikbaar om een zomers sfeertje kunnen maken in iedere ruimte.

     

    Voordeel van kunstplanten

    Als u niet over groene vingers beschikt of de omstandigheden voor een palmboom, olijfboom of bananenboom niet optimaal zijn, is het aan te raden om voor een kunstplant te gaan. U zoekt eenmalig de gewenste kunstplanten uit om uw ruimte een zomerse look te geven en u kunt er zorgeloos het hele seizoen van genieten! Alle kunstplanten en kunstbomen die te koop zijn bij Easyplants zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer realistisch en amper van echt te onderscheiden.

     

    Wat kosten kunstplanten?

    Kunstplanten en kunstbomen kosten in aanschaf beduidend meer dan echte planten, maar u hoeft ze maar één keer aan te schaffen en vervolgens blijven ze jarenlang net zo mooi als dat ze waren bij aanschaf. Het enige wat u moet doen is af en toe de kunstplanten afstoffen. Er zijn al nepplanten en nepbomen verkrijgbaar vanaf €10,-. De duurste en grootste kunstplanten kunnen zo rond de €260,- kosten. Dit zijn vaak grotere, geïmpregneerde kunstplanten en kunstbomen. Is uw budget iets kleiner, kijk dan zeker ook eens tussen onze goedkope kunstplanten.

     

    Zomerse tropische planten

    Met welke planten kunt u een zomerse en tropische sfeer creëren? Denk dan vooral aan planten uit de mediterrane gebieden. Dit zijn planten zoals bijvoorbeeld de palmboom, een olijfboom of een bananenboom. Met kunstbamboe en kunst Bonsai kunt u een meer Aziatische sfeer creëren. Van zowel de kunst palmboom, als van de kunst olijfboom en de kunst bananenboom zijn er verschillende hoogtes verkrijgbaar. Door verschillende kunstplanten met elkaar te combineren van verschillende hoogtes, kunt u de ruimte omtoveren tot een echt groene tropische oase.

     

    De kracht van combineren

    Hoe meer verschillende tropische planten u mixt in één tafereel, ruimte of etalage, hoe meer sfeer dit geeft en hoe realistischer het oogt. In de natuur staan er tenslotte ook vele verschillende tropische planten door elkaar. U kunt gerust contact opnemen voor advies over welke planten de perfecte combinatie vormen voor de sfeer die u wilt neerzetten.

     

    Advies bij sfeer creëren

    Wilt u kunstplanten aanschaffen voor het neerzetten van een mediterrane, tropische of Aziatische sfeer? Wij helpen u graag als specialist van kunstplanten om deze sfeer met behulp van goed bij elkaar gezocht nepplanten, te realiseren. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren over het aantal kunst planten en kunst bomen en kunnen wij u advies geven over of het verstandig is om voor brandvertragende kunstplanten te kiezen.

    Overigens is niet alleen de kunstboom, maar ook de kunstbloem uitermate geschikt om in zomerse sferen te komen. Bij Easyplants kunstplanten vindt u het allemaal. 

    Laat een bericht achter

    Geef ons je mening

    * Verplichte velden
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »